Skupština županijskog Društva Crvenog križa prihvatila planove rada i financija za 2023. godinu

Darujte krv – spasite život, dođite na akcije od 12. do 16. prosinca
09/12/2022
U Kauflandu prikupljeno više od tone prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu
15/12/2022

KOPRIVNICA – Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije održalo je u srijedu, 14. prosinca redovitu sjednicu Skupštine. Uz rezimiranje postignuća u ovoj, 2022. godini, glavne točke dnevnog reda bile su usvajanje Plana rada i Financijskog plana za iduću godinu.

Ravnateljica Adela Sočev predstavila je Plan rada, koji uključuje nastavak dosadašnjih aktivnosti Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije, a vezanih uz spremnost na izvanredne situacije, službu traženja, rad s mladima te djelovanje Kluba Slatko srce koji okuplja djecu oboljelu od dijabetesa. Podsjetila je da je ove godine Društvo kupilo novi veliki šator za Interventni tim i to uz financijsku podršku Koprivničko-križevačke županije, kojoj je zahvalila na potpori.

Predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Đurđica Trbus zahvalila je svim volonterima na sudjelovanju u aktivnostima te njihovoj humanosti i požrtvovnosti iskazanoj tijekom godine.

Kao gost na sjednici je bio zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić. U obraćanju okupljenima naglasio je važnost djelovanja Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije i pohvali njegov rad. Zahvalio je volonterima na pomoći u svim situacijama, od volontiranja na akcijama cijepljenja protiv koronavirusa do pomaganja osobama raseljenima uslijed rata u Ukrajini.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content