Skupština GDCK Koprivnica usvojila izvješća o radu i financijama u 2023. godini

Skupština Kluba 100 prihvatila planove rada za 2024. godinu
18/03/2024
Koprivnički Crveni križ na 9. Danu za znanost
25/03/2024

KOPRIVNICA – Članovi Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica okupili su se u ponedjeljak, 18. ožujka 2024. na redovnoj izvještajnoj sjednici. Na sjednici su usvojili izvješća o prošlogodišnjem radu te financijskom poslovanju, kao i izvješće Nadzornog odbora i Revizije. Izvješće o radu u godini koja će ostati upamćena u povijesti koprivničkog Crvenog križa i cijeloga grada po otvorenju nove zgrade u Herešinskoj 33 podnijela je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev, a članovi Skupštine iskazali su zadovoljstvo učinjenim tijekom 2023. godine.

Na sjednici je usvojen prijedlog da u Skupštini GDCK Koprivnica predstavnicu Općinskog društva Crvenog križa Gola Ankicu Cmrk zamijeni Martina Pašica, a Ljubicu Požgaj Marinić iz ODCK Peteranec Zvjezdana Jakupec, kao i da će umjesto Ankice Cmrk zastupnica u Skupštini Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije biti Mirjana Klasić.

Gošća na sjednici bila je zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž. U obraćanju okupljenima čestitala je ravnateljici Adeli Sočev i njezinom timu na uspješnoj 2023. godini, posebno na novoj zgradi u koju smo se lani uselili. Uz čestitke na ostvarenim projektima pohvalila je programe koje provodi koprivnički Crveni križ i naglasila njihovu važnost za lokalnu zajednicu.

Sjednica Skupštine bila je prilika i za dodjelu priznanja jubilarnim darivateljima krvi iz GDCK Koprivnica pa je tako Petra Vrbanić Lončar dobila zahvalnicu za prvo davanje, Jelena Premec Pavešić za peto, a Nikola Smolak za 40. davanje krvi.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content