Skupština GDCK Koprivnica odlučila prodati nekretnine u Ulici braće Radića

Članovi Kluba Slatko srce sudjelovali su na zanimljivoj edukaciji
24/03/2023
Ozana Brkić članica Kluba mladih GDCK Koprivnica sudjelovala je u radu Skupštine mladih HCK
28/03/2023

KOPRIVNICA – Članovi Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica na sjednici održanoj u četvrtak, 23. ožujka 2023. godine jednoglasno su odlučili da se prodaje nekretnina u vlasništvu GDCK Koprivnica, a koja se nalazi u Ulici braće Radića 7 te se sastoji od dvije zgrade, jedna od 150, a druga od 300 četvornih metara. Početna, najniža, cijena za prodaju nekretnine iznosi 390.205,06 eura, a prema službenoj procjeni nekretnine. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica tako sada kreće u potragu za kupcem prostora koji se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji.
Takvu odluku članovi Skupštine donijeli su zbog skorog završetka radova na Centru za pomoć u kući u Herešinskoj ulici gdje će se i preseliti sve aktivnosti. Tijekom sjednice na ekranu su članovi Skupštine mogli vidjeti fotografije napretka gradnje novog Centra za pomoć u kući, a koji će biti ubrzo završen, te se nakon opremanja planira preseljenje u novi prostor tijekom svibnja.
Na Skupštini su usvojena i izvješća o prošlogodišnjem radu, o financijskom poslovanju te izvješće Nadzornog odbora i Revizije koji su potvrdili financijsko poslovanje u 2022. godini. Izvješće o radu podnijela je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev, a članovi Skupštine iskazali su zadovoljstvo učinjenim tijekom 2022. godine.
Uz usvajanje lanjskih izvješća, Skupština je bila prilika i za iznošenje aktualnosti iz redovnog rada GDCK Koprivnica te dogovore za aktivnosti koje će se nastaviti ove godine.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content