Ravnatelji brojnih društava Crvenog križa posjetili Centar za pomoć u kući Koprivnica

Ekipa podmlatka OŠ Koprivnički Bregi na prijemu u GDCK Koprivnica
06/07/2023
Darujte krv, potrebe su uvijek povećane u ljetnim danima. Akcije dobrovoljnog darivanju su od 17. do 21. srpnja.
15/07/2023

KOPRIVNICA – Našu novu zgradu Centra za pomoć u kući Koprivnica u utorak, 4. srpnja 2023. godine došli su razgledati ravnatelji i predstavnici brojnih društava Crvenog križa. Zgrada je sagrađena i opremljen kroz projekt vrijedan skoro dva milijuna eura bespovratnih sredstava te smo im predstavili što smo sve uspjeli napraviti korištenjem novca iz fondova Europske unije.

Gosti su se okupili na adresi Herešinska ulica 33 u Koprivnici, gdje im je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev predstavila projekt Centar za pomoć u kući. Nakon kraće prezentacije obišli su zgradu ukupne površine 1.200 četvorni metara, u kojoj su pučka kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak za starije osobe, prostor za beskućnike i gerontodomaćice, uredske prostorije te hladna komora i veliko skladište.

Ravnatelji društava Crvenog križa bili su oduševljeni kako sve izgleda i kako je opremljena nova zgrada, a posebno ih je impresionirala opremljenost kuhinje i veličina skladišnog prostora. S novom zgradom koprivnički Crveni križ dobio je uvjete za poboljšanje kvalitete pružanja pomoći sugrađanima te proširenje postojećih i razvoj novih socijalnih usluga.

Uz razgledavanje Centra za pomoć u kući Koprivnica, dolazak ravnatelja društava Crvenog križa iz različitih dijelova kontinentalne Hrvatske bio je prilika da Podravka prezentirala svoj program gotovih jela namijenjen za pripremu većeg broja obroka. Gastro promotori naše prehrambene kompanije predstavili su nova jela iz svojeg asortimana i različite slastice te ih pripremili za degustaciju.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content