Ekipa podmlatka OŠ Koprivnički Bregi na prijemu u GDCK Koprivnica

Socijalna samoposluga prilično prazna, idući tjedan dvije akcije prikupljanja donacija
06/07/2023
Ravnatelji brojnih društava Crvenog križa posjetili Centar za pomoć u kući Koprivnica
06/07/2023

KOPRIVNICA – U Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica je u srijedu, 5. srpnja 2023. godine održan prijem za ekipu podmlatka Osnove škole Koprivnički Bregi. Ta ekipa je sudjelovala na 24. natjecanju mladih Crvenog križa u Zagrebu, nakon što su pobijedili na gradskom i međužupanijskom natjecanju.

Na prijemu su ravnateljica GDCK Koprivnica Adela Sočev i potpredsjednica Lidija Petras čestitale ekipi podmlatka OŠ Koprivnički Bregi na uspjehu i izrazile ponos što su među 10 najboljih u državi. Mentorica ekipe Rosana Vuković – Kišić i učenice Andrijana Medved, Dora Halaček, Dorotea Skvaža, Ella Pajnić, Izabela Hana Krapinec i Lejla Krtanjek ispričale su kako je sve prošlo i istaknule zadovoljstvo sudjelovanjem na natjecanjima Crvenog križa. Naglasile su da su pri tom stekle brojna vrijedna znanja i iskustva te se ujedno dobro zabavile i sklopile puno novih prijateljstava.

Kao zahvalu za uspješno predstavljanje Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica ravnateljica Adela Sočev i potpredsjednica Lidija Petras uručile su im prigodne poklone te su djevojke oslobođene plaćanja naknade za Tečaj osposobljavanja kandidata za “Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nesreći”.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content