Rasinjski darivatelji primili jubilarna priznanja

Darivatelji iz Koprivničkog Ivanca primili priznanja
24/02/2014
Djelatnici policije prikupili 120 kilograma odjeće
27/02/2014

RASINJA – Društvo Crvenog križa u Rasinji održalo je godišnju skupštinu na kojoj je podneseno izvješće o radu za prošlu godinu te plan rada za ovu 2014. godinu te su podijeljena priznanja darivateljima s jubilarnim brojem davanja krvi. Zdenka Draganić, predsjednica društva u Rasinji, kazala je kako će i ove godine nastaviti marljivo raditi u organizaciji akcija darivanja krvi, Solidarnost na djelu, podjeli odjeće, čišćenju i održavanju križa i groblja, pomoći starijima i nemoćnima i drugome. Danimir Kolman, načelnik Općine Rasinja, rekao je kako je Društvo Crvenog križa najhumanija udruga koja se bavi karitativnim radom, a kako bi mogli još kvalitetnije raditi, obećao je tijekom godine uređenje zgrade u kojoj se nalaze prostorije za rad Crvenog križa. Mnogobrojne okupljene darivatelje krvi i članove Crvenog križa na Skupštini su pozdravile dr. Ljiljana Šajatović Ivanković, potpredsjednica Gradskog i županijskog Crvenog križa i Adela Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa.

Dr. Šajatović Ivanković uručila je Zahvalnice za jubilarni broj darivanja krvi te zahvalila svim darivateljima na nesebičnom doprinosu u krvotok solidarnosti sa ukupno 213 doza krvi koje su stanovnici općine Rasinja dali na akcijama u Rasinji te u drugim mjestima.

Priznanja u Rasinji dobile su žene za 20 i više puta darivanu krv Kladić Martina i Matijašec Brankica, za 10 i više puta darivanu krv Bunić Dalida, Čičkar Snježana i Salak Vesna. Za 5 i više puta darivanu krv Dokša Ines, Joža-Koren Vesnica i Kasumović Jasminka, a za 1 i više darivanja Bačani Verica, Cindrić Ljiljana, Kovačević Slobodanka, Kovačić Silvija, Manjić Sandra, Oroš Anamaria, Oroš Elizabeta i Samoborec Petra.

Priznanja za muške dobili su za 40 i više darivanja krvi   Kladić Zoran i Međimorec Josip, za 30 i više darivanja krvi Kočet Damir, za 20 i više darivanja krvi Hegedušić Krešimir, Horvat Dominik, Kajn Zlatko, Rajić Vladimir, Sabolić Davor, Škrlec Siniša i Štampfl Slavko. Za 10 i više darivanja krvi priznanja su primili Ciler Zoran, Denžić Anđelko, Lovriček Tihomir, Novoselec Miroslav i Škorić Željko. Za 1 i više darivanja krvi Ciler Josip, Gložinić Igor, Rajić Mateo, Vučić Stevo, Vukić Josip i Zamljačanec Matija.  Za 50 i više darivanja u 2013. priznanja su primili na svečanosti u hotelu u listopadu Tatjana Bago, Ljubica Mlinar i Aleksandar Terek.

rasinja 1 rasinja 2 rasinja 3 rasinja 4

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content