Darivatelji iz Koprivničkog Ivanca primili priznanja

Apel za pomoć poplavljenim područjima
24/02/2014
Rasinjski darivatelji primili jubilarna priznanja
24/02/2014

KOPRIVNIČKI IVANEC – Društvo Crvenog križa u Koprivničkom Ivancu održalo je u subotu redovitu godišnju skupštinu. Predsjednik Zvonko Jakupić tom je prilikom podnio izvješće o radu i najavio plan rada za ovu 2014. godinu. U Koprivničkom Ivancu organizrat će se tijekom godine akcije DDK, Solidarnost na djelu i zdravstvena predavanja prema potrebi, a u dogovoru s Općinom. Božidar Vrabelj,načelnik Općine Koprivnički Ivanec obećao je i dalje, sukladno mogućnostima, a u okviru zakonskih odredbi, pratiti rad općinskog Crvenog križa. Zdravko Janković, ravnatelj Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije i djelatnik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica zahvalio je posebice darivateljima krvi koji su u prošloj godini ukupno dali 242 doze dragocjene tekućine na akcijama u Koprivničkom Ivancu i na drugim akcijama DDK.

Na skupštini su podijeljena priznanja darivateljima za jubilarni broj davanja, a primili su ih za žene,  za 25 i više puta darivanu krv Šegović Jelka i Horvat Josipa, za 20 i više puta darivanu krv Hofman Marijana, za 10 i više puta darivanu krv  Kovač Marija i Međimorec Željka, za 5 i više puta darivanu krv Jakupić Valentina i Selak Manda, a za 1 i više darivanja Bermanec Helena, Besten Marina, Golubić Valentina, Jakupić Dubravka, Miotić Ana i Zvonar  Lucija.

Priznanja su uručena i muškarcima i to za 40 i više darivanja krvi primili su ih Glad Vladimir, Golubić Dragutin, Kuzelj Zoran, Sabol Borislav,  Salajec Ivica i Vidović Zvonko. Za 30 i više darivanja krv Horvat Željko, Jančevec Vladimir, Samoščanec Ivica, Vidaković Josip i Vrhoci Mario, a za 20 i više darivanja krvi Kenđel Ivica, Kišiček Jožef,  Koščak Zvonimir, Salajec Marijan, Sinjeri Vlado i Zvonar Siniša. Za 10 i više darivanja krvi priznanja su dobili Balija Božidar, Bebek Ivica, Čadavec Zoran, Dolenec Zlatko, Dovečer Dražen, Grubačević Saša, Kolman Alen, Kuzmić Tomislav, Potroško Krešimir, Prašnički Kristijan, Štefanec Neven i Vrabelj Miroslav.  Za 1 i više darivanja krvi priznanja su dobili Gabaj Goran, Golubić Denis, Hobolić Alen, Horvat Dominik, Kos Zdravko, Lipuš Matija, Sokač Dejan, Sremec Ivan, Sremec  Marko, Tot Nenad, Vidaković Robert i Vitez Dubravko. Za 50 i više darivanja u 2013. godini priznanja su na svečanosti u hotelu primili Medvarić Davor, Medvarić Ivan, Geršić Marijan i Mikulan Josip.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content