Projektom ‘Paketić spasa’ pomogli smo dodatno još 37 obitelji u tri općine

Na akcijama dobrovoljnog darivanja krvi u svibnju darivatelji krvi dali su 450 doza krvi!
22/05/2020
Mali humanitarko i kroz virtualne učionice potiče učenike na humanitarno djelovanje
27/05/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica prijavilo je projekt na natječaj za dodjelu jednokratnih financijskih podrški za 2019. godinu koji je objavilo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a temeljem sklopljenog ugovora GDCK Koprivnica odobreno je 64.000,00 kuna za provedbu projekta.

Zbog epidemije koronavirusa – COVID 19, otkazali smo dogovoreni odlazak na edukaciju u Gradskom društvu Crvenog križa Osijek te nismo proveli aktivnost projekta Edukacija u Crvenom križu Osijek za 20 volontera GDCK Koprivnica. Za navedenu aktivnost odobren nam je financijski iznos te smo ga prenamijenili za nabavu dodatnih 37 paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskih potrepština za osobe u socijalnoj potrebi iz općina Rasinja, Sokolovac i Legrad. Paketi su obuhvaćali osnovne prehrambene namirnice brašno, ulje, sol, šećer, riža, tjestenina, konzervirana hrana i juhe u vrećici te šampon, sapun. prašak za rublje i toaletni papir.

Na taj smo način još više pomogli osobama u socijalnoj potrebi, kako bi im se barem malo olakšala teška svakodnevnica prouzrokovana koronavirusom COVID-19.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content