Prikupljeno je 50 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu

Održana terenska vježba civilne zaštite „IPA FLOODS – CRO 2016“
27/10/2016
Naših 20 darivatelja bilo na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović
02/11/2016

KOPRIVNICA – u Kauflandu u petak 28. listopada 2016. godine provedena je akcija prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu koja radi u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Kao i obično, volonteri Crvenog križa su na ulazu dijelili promidžbene letke kupcima prema kojima su mogli vidjeti kojih proizvoda nedostaje pa ih kupiti i donirati. Sugrađani su i ovog puta bili velikodušni te donirali razne namirnice i higijenske potrepštine osobama slabijeg imovinskog stanja. Prikupljeno je oko 50 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu. Za vrijeme sabirne akcije Solidarnost na djelu 13. -27. listopada 2016. godine u suradnji sa Kauflandom , postavljena je košara gdje su sugrađani mogli ostaviti prehrambene namirnice po vlastitom izboru.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u srijedu u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Braće Radića 7.

prikupljanje-kaufland-28-10-2

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content