Prikupljeno je 114 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu

U akciji Solidarnost na djelu 2016. prikupljamo sredstva za kupnju tenisica učenicima u školama
07/10/2016
Članovi ŽIT-a na edukaciji u Orahovici
12/10/2016

KOPRIVNICA – u Kauflandu u ponedjeljak 10. listopada 2016. godine provedena je akcija prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu koja radi u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Kao i obično, volonteri Crvenog križa su na ulazu dijelili promidžbene letke kupcima prema kojima su mogli vidjeti kojih proizvoda nedostaje pa ih kupiti i donirati. Trenutno nedostaje šećera, konzervirane hrane i higijenskih potrepština. Sugrađani su i ovog puta bili velikodušni te donirali razne namirnice i higijenske potrepštine osobama slabijeg imovinskog stanja.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u srijedu u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Braće Radića 7 radnim danom od 7:00 do 15:00 sati.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content