Prikupljanje hrane za Socijalnu samoposlugu u ponedjeljak u KTC-u

Izvanredna akcija dobrovoljnog darivanja krvi u četvrtak, 1. srpnja u GD CK Koprivnica
28/06/2021
I tijekom ljeta raznovrsni i brojni programi u Klubu umirovljenika
02/07/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira još jednu akciju prikupljanja donacija za svoju Socijalnu samoposlugu. U Robnom centru KTC u Koprivnici volonteri će provoditi akciju u ponedjeljak, 5. srpnja od 9 do 13 sati. Kupcima će dijeliti letke s popisom artikala koji nedostaju i preuzimati donacije.

Police Socijalne samoposluge trenutačno su prilično prazne. Nedostaje različitih prehrambenih proizvoda, a posebno konzervi (mesnih, ribljih, pašteta). Pozivamo građane koji su u mogućnosti da doniraju hranu na akciji u KTC-u i tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koje u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijelimo potrebitima s područja Koprivnice. Građani koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati. Unaprijed zahvaljujemo na svim vašim donacijama!

U prikupljanju donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, među kojima volonteri umirovljenici uključeni u projektu „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content