Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu

Ekipe OŠ Koprivnički Bregi i Srednje škole Koprivnica pobjednici natjecanja mladih Crvenog križa
04/03/2023
Darujte krv – spasite život, dođite na akcije DDK od 13. do 17. ožujka 2023.
10/03/2023

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica idući tjedan organizira dvije akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. U ponedjeljak, 13. ožujka 2023. godine volonteri u prepoznatljivim crvenim prslucima Crvenog križa prikupljat će prehrambene i higijenske proizvode u Robnom centru KTC na Danici u Koprivnici od 9 do 13 sati. Kupcima će dijeliti letke s popisom artikala koji nedostaju te preuzimati donacije. U Socijalnoj samoposluzi trenutačno najviše nedostaju šećer, ulje i brašno, no i sve ostale donacije će nekom od naših potrebitih sugrađana mnogo značiti i biti velika pomoć. A krajem idućeg tjedna provest ćemo još jednu akciju prikupljanja donacija i to u subotu, 18. ožujka u Shopping centru Supernova u Koprivnici. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica unaprijed zahvaljuje svima koji u kolicima naših volontera u KTC-u i Supernovoj ostave donacije.

Osim na akcijama u trgovačkim centrima, građani mogu svoje donacije donijeti k nama u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati. Prikupljeni proizvodi bit će raspoređeni u pakete koje u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijelimo potrebitima s područja djelovanja GDCK Koprivnica.

Među volonterima koji prikupljaju donacije i dijele humanitarne pakete u Socijalnoj samoposluzi su umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner. Projekt je sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content