Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu u centru Supernova

S mnogo srca i bez ikakve naknade volonteri koprivničkog Crvenog križa darovali 522 sata svojeg vremena
06/07/2021
‘Privikavanje na vodu’ uspješno završila 54 polaznika vrtića ‘Tratinčica’
15/07/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa ovaj vikend organizira akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici. Akciju prikupljanja donacija provodit će naši volonteri u subotu, 17. srpnja u vremenu od 9 do 13 sati.

Volonteri će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih artikala i preuzimati donacije. U Socijalnoj samoposluzi trenutačno posebno nedostaju brašno, riža, šećer i ulje. Pozivamo sve sugrađane i posjetitelje Shopping centra SUPERNOVA da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koji se potrebitima dijele u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno.

U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica poziva umirovljenike koji se žele pridružiti aktivnostima iz tog projekta da dođu u Klub umirovljenika. Novi prostor uređen je u prizemlju poslovno-stambene zgrade na Trgu Eugena Kumičića 4 i umirovljenici tamo mogu doći svaki radni dan od 10 do 12 sati.

Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content