Prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu u Supernova centru

Akcije dobrovoljnog darivanja krvi počinju 15. studenoga 2021.
12/11/2021
“Slatko srce” obilježilo Svjetski dan šećerne bolesti
15/11/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira još jedno prikupljanje donacija za svoju Socijalnu samoposlugu. Ove subote, 20. studenog 2021. godine akcija ćemo provesti u Shopping centru Supernova u Koprivnici. Naši vrijedni volonteri tamo će od 9 do 13 sati dijeliti letke s popisom prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština potrebnih korisnicima Socijalne samoposluge te preuzimati donacije.

Unaprijed zahvaljujemo svim građanima koji će u kolicima volontera koprivničkog Crvenog križa ostaviti donacije za Socijalnu samoposlugu. Ujedno pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da se jave u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7. Pomoći možete i novčano, uplatom na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima. U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt “Volonter penzioner”. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad”, Starigrad.

 

 

 

 

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content