Predstavnici Crvenog križa na tradicionalnom prijemu u Županijskoj upravi

U Tjednu Crvenog križa darujte krv i dođite na akcije DDK od 13. do 17. svibnja
11/05/2024
Obilježen Hrvatski dan šećerne bolesti
15/05/2024

KOPRIVNICA – U povodu Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, predstavnici županijskog i tri gradska društva Crvenog križa bili su na tradicionalnom prijemu u Županijskoj upravi. Prijem je održan u ponedjeljak, 13. svibnja 2024. godine, a  koprivničko-križevački župan Darko Koren im je zahvalio na odličnoj suradnji te postignućima koja društva postižu.

Ravnateljica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije, ujedno ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev zahvalila je Županiji na potpori u radu. U obraćanju okupljenima posebno je istaknula ponos što je naša županija po darivanju krvi u vrhu u Hrvatskoj te što imamo Klub 100 dobrovoljnih darivatelja krvi, a naglasila je i da u svim postignućima društava veliku zaslugu imaju volonteri. Na stalnoj podršci Županijskoj upravi je na prijemu zahvalila i predsjednica županijskog Crvenog križa Đurđica Trbus, a prigodnim riječima obratili su se i ostali ravnatelji te predsjednici društava Crvenog križa. Predsjednik GDCK Koprivnica Vjekoslava Štimca iskoristio je priliku i da pohvali dobru suradnju s ostalim sastavnicama županijskog sustava civilne zaštite.

Zaključno je župan Darko Koren zahvalio svim djelatnicima Crvenog križa, volonterima i brojnim darivateljima i donatorima, naglasivši važnost nesebičnosti, humanosti i dobrote.

Izvor fotografija: kckzz.hr

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content