Predstavljen projekt ‘Volimo volontiranje’ na učiteljskom vijeću OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“

Naša predstavnica Sandra Krznarić izabrana u Odbor mladih HCK
06/03/2018
‘Volimo volontiranje’ – učitelji u OŠ ˊĐuro Esterˋ i ˊBraća Radićˋ upoznali se s projektom
08/03/2018

Koprivnica –Djelatnice Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica predstavile su projekt ˊVolimo volontiranjeˋ, financiranog u sklopu Europskog socijalnog fonda učiteljima na učiteljskom vijeću u Osnovnoj školi ˊAntun Nemčić Gostovinskiˋ Koprivnica.

Upoznavanje s projektom ˊVolimo volontiranjeˋ održano je 06. ožujka u Osnovnoj školi ˊAntun Nemčić Gostovinskiˋ Koprivnica s ciljem pružanja učiteljima informacije o projektu ˊVolimo volontiranjeˋ i o mogućnostima volontiranja u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica, kako bi svoja saznanja prenijeli učenicima na satovima razrednika i roditeljima na roditeljskim sastancima.

U cilju upoznavanja s projektom izrađeni su promo paketi i to mapa, blok i kemijska olovka koji su podijeljeni učiteljima. Na učiteljskom vijeću je prisustvovalo 40-tak učitelja.

Projekt provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije ˊRad na darˋ te koprivničkim osnovnim školama ˊAntun Nemčić Gostovinskiˋ, ˊĐuro Esterˋ i ˊBraća Radićˋ.

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content