Pomognite nam popuniti Socijalnu samoposlugu, donacije prikupljamo u subotu u centru Supernova

Akcije dobrovoljnog darivanja krvi počinju u ponedjeljak, 16. kolovoza
12/08/2021
U kolovozu dobrovoljni darivatelji krvi dali su 432 doze krvi!
20/08/2021

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica ponovno organizira prikupljanje donacija za svoju Socijalnu samoposlugu. Ove subote, 21. kolovoza, akcija će se odvijati od 9 do 13 sati u Shopping centru Supernova. Naši volonteri će građanima dijeliti letke s popisom hrane koja nedostaje u Socijalnoj samoposluzi, a to su trenutačno riža, brašno, ulje, mesne konzerve i paštete. Pozivamo građane koji su u mogućnosti da doniraju nešto od toga i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Unaprijed zahvaljujemo svima koji u kolicima naših volontera ostave donacije za Socijalnu samoposlugu. Ujedno pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice da ih donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati, a ako želite pomoći novčano uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima. U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content