Poklonili ste 90 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu

Ove subote prikupljamo donacije za Socijalnu samoposlugu
19/08/2016
U kolovozu prikupljeno 454 doza krvi
23/08/2016

KOPRIVNICA – u Trgovačkom Centru Koprivnica u subotu 20. kolovoza provedena je akcija prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu koja radi u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Na uobičajen način volonteri Crvenog križa su na ulazu dijelili promidžbene letke kupcima prema kojima su mogli vidjeti kojih proizvoda nedostaje pa ih kupiti i donirati. Naši su građani darovali oko 90 kilograma prehrambenih proizvoda i potrepština za osobnu higijenu.

Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su se pridružili akciji i pozivamo vas 5. rujna 2016. godine u Kaufland na sljedeću akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u srijedu u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice, a projekt je poduprijet i financijski preko projekta Grada Koprivnice  ‘Zdravi grad’. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje, ukoliko su u mogućnosti, mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici B. Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content