Ove subote prikupljamo donacije za Socijalnu samoposlugu

Zlatko Priščan krv dao 100-ti puta
16/08/2016
Poklonili ste 90 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu
22/08/2016

U Trgovačkom centru Koprivnica u subotu 20. kolovoza 2016. održat će se akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu .

U sklopu projekta “Socijalna samoposluga“” kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica uz financijsku podršku Grada Koprivnice pod projektom „Zdravi grad“, provode se akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Akcije se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ove subote 20. kolovoza volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupljati će dobrovoljne donacije u Trgovačkom centru Koprivnica na Radničkoj cesti 8 u vremenu od 9,30– 13,30 sati.
Volonteri će na ulazu u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom namirnica na kojima su zaokruženi trenutno najpotrebniji proizvodi, a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content