Poklonili ste 270 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu

Održana izborna Skupština Crvenog križa u Novigradu Podravskom
21/11/2016
Siniša Maroševac predsjednik Crvenog križa u Koprivničkim Bregima
21/11/2016

KOPRIVNICA – U subotu 19. studenoga 2016. godine u Trgovačkom centru Koprivnica vrlo uspješno je provedena još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu gdje je prikupljeno oko 270 kilograma namirnica. Akcija je kao i do sada provedena u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i uz pomoć uvijek vrijednih volontera.

Volonterke Crvenog križa su na ulazu dijelile promidžbene letke, prema kojima su mogli vidjeti kojih proizvoda nedostaje pa ih kupiti i donirati. Naši sugrađani su se još jednom odazvali akciji te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu, sol, mesne konzerve, dječje pelene, dječju hranu i kozmetiku i higijenske potrepštine te ovim putem zahvaljujemo svima.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u srijedu u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content