Održana izborna Skupština Crvenog križa u Novigradu Podravskom

U mjesecu studenome prikupljeno 475 doza krvi
18/11/2016
Poklonili ste 270 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu
21/11/2016

KOPRIVNICA- Odlukom Skupštine Hrvatskog Crvenog križa sve razine organiziranja Crvenog križa u obvezi su provesti izbore prema rokovima iz odluke.

U Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u tijeku su izborne aktivnosti u svim organizacijama Crvenog križa.

Dana 17. studenog 2016. godine svoju je Skupštinu održalo Općinsko društvo Crvenog križa Novigrad Podravski. O rezultatima postignutim u proteklom razdoblju podatke je predočio predsjednik Vladimir Štimac, te zahvalio svima onima koji su sudjelovali u radu Društva: dobrovoljnim davaocima krvi, aktivistima, mladeži iz škole i svima koji su na bilo koji način pružili potporu u radu Društva.

Za novog predsjednika izabran je Tihomir Rumek  dobrovoljni davatelj krvi i aktivista. Za zastupnika u Skupštinu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica izabran je Vjekoslav Štimac.

Skupu su se obratili gosti: predstavnici općine Novigrad Podravski, udruga, a ispred GD CK Koprivnica ravnateljica Adela Sočev.

Na Skupštini usvojen je Program rada za naredno razdoblje, a dobrovoljnim davateljima krvi za jubilarni broj davanja podijeljeno je 88 priznanja: 34 primile su žene, a 54 muškarci.

 

Ovaj program financiran je sredstvima Općine Novigrad Podravski.

img_8529img_8533img_8534img_8541img_8543img_8581

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content