Podijeljeno 80 paketa s hranom i higijenom siromašnim sugrađanima

Posjet Socijalnim samoposlugama u Rijeci i Opatiji
02/04/2015
Sretan i blagoslovljen Uskrs želi vam Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
02/04/2015

Koprivnica – Nakon prikupljanja donacija od građana u trgovačkim centrima te donacije vijećnika Gradskog vijeća Grada Koprivnice za Socijalnu samoposlugu u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica, u srijedu 1. travnja 2015. godine podijeljeni su paketi hrane i higijene siromašnim sugrađanima iz Koprivnice.
Volonteri Udruge Rad na dar i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica organizirali su uoči Uskrsa podjelu paketa, a Grad Koprivnica je sastavio popis 80 obitelji kojima je pomoć potrebna. U svakom paketu bile su osnovne prehrambene namirnice, brašno, ulje, tjestenina, šećer, sol, konzerve te higijenske potrepštine kao što su sapun, šampon, pasta za zube i drugo. Također su u paketima bile dječja hrana i higijena za djecu, a prema potrebama pojedinih obitelji.
Projekt Socijalne samoposluge u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica se nastavlja, volonteri će i dalje vikendima u trgovačkim centrima prikupljati donacije, a ovisno o prikupljenim količinama, donacije će se dijeliti potrebitim sugrađanima.
Hvala svima koji se odazivaju našim akcijama.
IMG_2887

IMG_2904

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content