Podijeljena jedna tona hrane vrijedna gotovo 15.000 kuna

Prikupljeno 348 doza krvi u lipanjskim akcijama
20/06/2014
Županijski interventni tim i volonteri Crvenog križa sudjelovali u pokaznoj vježbi zaštite i spašavanja
07/07/2014

KOPRIVNICA – Prikupljene prehrambene namirnice i higijenske potrepštine u prošle tri akcije za buduću koprivničku Socijalnu samoposlugu, podijeljene su sugrađanima slabijeg imovinskog stanja u petak u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

Zahvaljujući Gradu Koprivnici, sačinjen je popis od 105 obitelji koje su, ovisno o broju članova kućanstva, dobile pakete s prehranom i higijenom. Volonteri Udruge rad na dar i Crvenog križa dosad su odradili četiri akcije prikupljanja donacija u trgovačkim centrima. Iz prve akcije podijeljenji su paketi za Uskrs, a iz preostale tri akcije sada je podijeljeno 105 paketa.

Našim sugrađanima smo podijelili oko 1.000 kilograma hrane i higijenskih potrepština ukupne vrijednosti oko 15 tisuća kuna. Vrijednost paketa je između 65 i 180 kuna. Podijeljene su tri vrste paketa, za jedno i dvočlane, tročlane i četveročlane te obitelji s pet i više članova. Obiteljima slabijeg imovinskog stanja tako su naši sugrađani pomogli u ovim teškim vremenima. U paketima su osnovne prehrambene namirnice kao što su brašno, ulje, tjestenina, šećer, sol te slatkiši i razne higijenske potrepštine.

Hvala svim našim sugrađanima koji su donirali hranu za našu Socijalnu samoposlugu.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content