Počela akcija Vaš dar za pravu stvar

Male vrtićarce pripremili smo za izvanredne situacije
06/10/2023
U akciji Solidarnost na djelu u Koprivnici 12. 10. prikupljamo novac ze tenisice učenicima slabijeg imovinskog stanja
10/10/2023

KOPRIVNICA – U sklopu akcije Solidarnost na djelu, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Kauflandom provodi još jednu akciju Vaš dar za pravu stvar. U ponedjeljak, 9. listopada 2023. godine u trgovačkom centru Kaufland u Ulici Ivana Česmičkog u Koprivnici postavili smo košaru u koju do 15. listopada građani mogu ostaviti donacije za Socijalnu samoposlugu.

Cijeli tjedan naši volonteri će tamo od 9 do 13 sati na ulazu dijeliti letke s popisom prehrambenih namirnica i higijenskih artikala koji se prikupljaju za pakete pomoći potrebitima. Svu prikupljenu robu će, kao i do sada, djelatnici i volonteri GDCK Koprivnica podijeliti korisnicima Socijalne samoposluge u gradu i okolnih 11 općina. Pozivamo građane koji su u mogućnosti da ostave u košari Crvenog križa neki dar za pravu stvar i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Unaprijed zahvaljujemo!

U prikupljanjima donacija sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna (263.450,06 eura) te se provodi 36 mjeseci, počevši od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content