Otvorenje Socijalne samoposluge u Koprivnici

Crveni križ na predstavljanju udruga u Bakovčicama
16/06/2015
Otvorena Socijalna samoposluga u Koprivnici
17/06/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – U Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica se 17. lipnja 2015. otvara Socijalna samoposluga u sklopu projekta „Socijalna košarica“.

Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica i partnerima Gradu Koprivnica te Udruzi volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na Dar“ odobren je projekt „Socijalna košarica“ koji se provodi u okviru instrumenta „Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga“, kroz Operativni program „Razvoj ljudskih potencijala“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda – u sklopu Strukturnih i investicijskih fondova Europske unije.

S provedbom je započeo 29. prosinca 2014. godine kada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta, a u ime partnerstva potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 446.240,26 kuna s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, a trajanje projekta je ugovoreno na 14 mjeseci.
Javnost će redovito biti informirana o daljnjim aktivnostima projekta Socijalne samoposluge putem medija i službenih web stranica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content