Održana uskrsna radionica za učenike volontere iz volonterskih grupa

Članovi podmlatka Crvenog križa OŠ ‘ Braća Radić’ educirali školske kolege o osnovama prve pomoći
02/04/2019
Na međužupanijskom natjecanju sudjeluje šest ekipa iz naše županije
05/04/2019

KOPRIVNICA – U sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’ GDCK Koprivnica organiziralo je uskrsnu radionicu za učenike volontere, članove volonterskih grupa koprivničkih osnovnih škola ‘Braća Radić’, ‘Đuro Ester’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’.

Na uskrsnoj radionici u GDCK Koprivnica volonteri su se družili i izrađivali uskrsne pisanice. Ukrašene pisanice su namijenjene korisnicima Socijalne samoposluge i Pučke kuhinje, a dijelit će se prilikom podjele socijalnih paketa.

Projektom ‘Volimo volontiranje’ naše najmlađe i dalje odgajamo za volontiranje te ih potičemo da se već od djetinjstva uključe u humanitarno djelovanje pomaganjem onima kojima je potrebno. Malom gestom i znakom pažnje, izradom i poklanjanjem ukrašenih pisanica, volonteri će uljepšati nekome blagdansko vrijeme, istovremeno poručujući kako se na njihovu pomoć već sada može računati.

Gradsko  društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima  Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije ‘Rad na dar’ provodi projekt ‘Volimo volontiranje’ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ʹUčinkoviti ljudski potencijaliʹ 2014. – 2020).

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content