Održana prva edukacija u sklopu projekta „Socijalna košarica“

Crveni križ sudjelovao u programu obilježavanja dana civilne zaštite
03/03/2015
Forum žena SDP-a Grada Koprivnce donirao 50 paketa hrane
06/03/2015

Memorandum - header

 

Koprivnica – U sklopu projekta „Socijalna košarica“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala, a kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica, započele su edukacije predviđene projektom.

U organizaciji Obrtničkog učilišta Pouka od 3. – 5. ožujka 2015. održan je prvi ciklus edukacija pod nazivom „Tehnike animiranja za privlačenje donacija“, u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica,  a provela ih je Tihana Kraljić.

Edukacija je održana s ciljem animiranja kupaca u trgovačkim centrima na sudjelovanje u akcijama prikupljanja donacija, na koji način pristupiti ostalim donatorima kako bi ih se upoznalo s radom Socijalne samoposluge te ih se ujedno što aktivnije uključilo u doniranje.

Svi sudionici su također bili upoznati sa Zakonom o Volonterstvu koji je predstavila Predsjednica Udruge volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“ Ruža Evačić.

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev je održala izlaganje o Zakonu o Hrvatskom Crvenom križu, a Narcisa Jembrek, samostalna upravna referentica za socijalnu skrb u Gradu Koprivnici je predstavila Socijalni program Grada Koprivnice.

Na edukacijama je bilo 30-ak volontera Udruge „Rad na dar“, djelatnika i volontera Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i ostalih zainteresiranih građana.

Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content