Održana edukacija „Socijalni marketing“

Edukacija o socijalnom marketingu
28/04/2015
U Rasinji otvorene prostorije Općinskog društva Crvenog križa
04/05/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – Radionicom o socijalnom marketingu završen je ciklus edukacija u sklopu projekta „Socijalna košarica“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala, a kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica.
U organizaciji Obrtničkog učilišta Pouka od 27. do 29 . travnja 2015. u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica održana je edukacija pod nazivom „Socijalni marketing“ , a održala ju je Tihana Kraljić.
Edukacija je održana s ciljem da svi sudionici steknu uvid u temeljne postavke socijalnog odnosno društvenog marketinga, a da bi kasnije stečena znanja mogli primijeniti u aktivnostima koje su planirane kroz projekt Socijalna košarica i time pridonijeli što učinkovitijem radu naše Socijalne samoposluge u pružanju usluga krajnjim korisnicima odnosno najugroženijoj skupini građana grada Koprivnice.
Na edukacijama je sudjelovalo 20-ak volontera Udruge „Rad na dar“, djelatnika i volontera Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i ostalih zainteresiranih građana.
Zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content