Održana edukacija „Komunikacijske vještine u sferi socijalnih sadržaja“

Članovi Županijskog intervetnog tima dobili Priznanja o osposobljavanju za izvanredne situacije
13/04/2015
Podravski list 09. ožujka 2015.
14/04/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – Održana je i treća edukacija u sklopu projekta „Socijalna košarica“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala, a kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica.
U organizaciji Obrtničkog učilišta Pouka od 7. do 9 . travnja 2015. održana je edukacija pod nazivom „Komunikacijske vještine u sferi socijalnih sadržaja “, u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, a održala ju je Sanja Ostroški.
Edukacija je održana s ciljem da se svim zainteresiranim sudionicima i volonterima prezentiraju metode za što bolju komunikaciju prvenstveno s potencijalnim donatorima, a isto tako i s krajnjim korisnicima u ovom projektu odnosno najugroženijim skupinama građana grada Koprivnice. Na edukacijama je sudjelovalo 30-ak volontera Udruge „Rad na dar“, djelatnika i volontera Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i ostalih zainteresiranih građana.

Memorandum - footerIMG_2916

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content