Održana edukacija iz Prve pomoći i Tečaj realističnog prikaza ozljeda

Akcije dobrovoljnog darivanja krvi od 14. do 18. siječnja
11/01/2019
Koprivnički Crveni križ sudjelovao u radu Hrvatske mreže socijalnih samoposluga
18/01/2019

KRAPINSKE TOPLICE – Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije organiziralo je edukaciju Prve pomoći za voditelje podmlatka i mladih s područja Koprivničko-križevačke županije kao pripremu za natjecanja iz Prve pomoći koja će se održati u ožujku. Ujedno je za 9 osoba održan tečaj za realistični prikaz ozljeda, a šminkeri su bili i manekeni za vježbu Prve pomoći voditeljima. Edukacija je održana 10. i 11. siječnja 2019. godine u Krapinskim toplicama na kojoj je sudjelovao 21 voditelj podmlatka i mladih iz osnovnih i srednjih škola, koji će pripremati ekipe za natjecanje.

Edukaciju iz prve pomoći održali su dr. Dražen Curman i dr. Ana Evačić, koji su i licencirani predavači prve pomoći u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica. Tečaj realističnog prikaza ozljeda održale su Božica Gašpar, djelatnica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i volonterka Vesna Sertić koje i inače pripremaju realistični prikaz ozljeda na natjecanjima.

Gradska natjecanja održat će se 9. ožujka, međužupanijsko 6. travnja, a državno natjecanje u Našicama 11. svibnja 2019. godine.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content