Nakon akcije u Supernovi police Socijalne samoposluge popunjene s oko 200 kg hrane

Naši volonteri u subotu će prikupljati donacije u centru Supernova
16/04/2021
Volonteri i zaposlenici proveli 51 dan u Sisačko-moslavačkoj županiji pogođenoj potresom
21/04/2021

KOPRIVNICA – U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je u subotu, 17. travnja Gradsko društvo Crvenog križa organiziralo u Shopping centru Supernova prikupljeno je oko 200 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 20 komada higijenskih potrepština.

Zahvaljujemo na vrijednim donacijama i pozivamo sve koji su u mogućnosti, da sudjeluju i u budućim akcijama. A svoje donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.

U prikupljanju su sudjelovale umirovljenice volonterke uključene u projekt „Volonter penzioner“. Kupcima su dijelile letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale donacije te na kraju s našim djelatnicima sve razvrstale na police Socijalne samoposluge. Zahvaljujući donacijama svakoga tjedna možemo pripremiti pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane koji su u potrebi.

Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content