Nakon akcije u Supernovi police Socijalne samoposluge popunjene s 240 kg hrane

U rujnu dobrovoljni darivatelji krvi dali su 434 doze krvi!
17/09/2021
Podijelili smo 163 kompleta školskog pribora učenicima osnovnih škola
20/09/2021

KOPRIVNICA – U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je u subotu, 18. rujna Gradsko društvo Crvenog križa organiziralo u Shopping centru Supernova prikupljeno je 240 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 13 komada higijenskih potrepština.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali. Ako niste stigli ostaviti neki prehrambeni proizvod u kolicima naših volontera, a željeli bi pomoći, svoje donacije možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati, a ako želite pomoći novčano, uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465. Naravno, pomoći možete i volontiranjem, javite nam se!

U prikupljanju su sudjelovale volonterke Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica. Kupcima su dijelile letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale donacije te na kraju s našim djelatnicima sve razvrstale na police Socijalne samoposluge. Zahvaljujući donacijama svakoga tjedna možemo pripremiti pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane koji su u potrebi.

Među volonterima koji su prikupljali donacije za Socijalnu samoposlugu i ovaj put su bili umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Taj projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content