Prikupljanje donacija u shopping centru SUPERNOVA 

Učenici Osnovne škole Molve dijelili pakete korisnicima Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac
20/12/2019
Iz akcije Solidarnost na djelu podijeljeno 491 pari tenisica školarcima
20/12/2019

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu, 21. prosinca 2019. u shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici. Naši vrijedni volonteri će od 9 do 13 sati, kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Trenutno nam nedostaju  konzerve, juhe, riža, keksi, kava, pelene, toalet papir i ostale raznovrsne prehrambene i higijenske namirnice.

Molimo naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju nešto od navedenog te na taj način pomognu onima kojima je potrebno. Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije.

Ujedno pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića .

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content