Najava početne konferencije projekta Socijalna košarica

Nastavljene akcije dobrovoljnog davanja krvi u siječnju
23/01/2015
Održana Početna konferencije Projekta „Socijalna košarica“
28/01/2015

Memorandum - header

Koprivnica – Početna konferencija Projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda kroz operativni program „Razvoj ljudskih potencijala“ ukupne vrijednost 446.240,26 kn, a čija je provedba započela 29. prosinca 2014. održat će se u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica 28. siječnja 2015. s početkom u 9 sati.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a kao partneri sudjeluju Grad Koprivnica i Udruga volontera Koprivničko – križevačke županije „Rad na dar“.

Pozivamo zainteresirane građane na predstavljanje projekta „Socijalna košarica“ kojem je cilj uspostava partnerskog sustava uz pomoć kojeg bi se pružale učinkovite socijalne usluge najsiromašnijim sugrađanima te im se osigurala pomoć u vidu hrane i higijenskih potrepština kroz otvaranje Socijalne samoposluge. U projektu je planirana provedba edukacija djelatnika i volontera, a samim time jačanje kapaciteta svih partnera uključenih u projekt čime se otvara mogućnost i sposobnost za uvođenje i realizaciju novih socijalnih usluga.

Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content