Na posljednjim akcijama u 2023. dobrovoljni darivatelji dali 456 doza krvi, ukupno je ove godine prikupljeno 5242 doza!

U Varaždinskim Toplicama održana Skupština Općinskog društva Crvenog križa Hlebine
12/12/2023
Skupština županijskog Crvenog križa prihvatila planove rada i financija za 2024. godinu
18/12/2023

KOPRIVNICA – Akcije dobrovoljnog darivanja krvi održane su od 11. do 15. prosinca 2023. u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu. Prva tri dana održane su gradske akcije u prostorima GDCK Koprivnica te terenske akcije u četvrtak u Goli i Podravki (A. Stračevića), a zadnje dvije akcije su bile u petak u Hrvatskim željeznicama u Koprivnici i Koprivničkom Ivancu.

Na akcijama u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica i terenskim akcijama tijekom pet dana, dobrovoljni darivatelji dali su 456 doza krvi od njih 540 koliko je pristupilo akcijama,  7 darivatelja pristupilo je darivanju po prvi puta.

Akcije u prosincu su rezultirale i s jubilarnim darivanjem sa stotom dozom, a to je darivatelj Mario Švegović iz Koprivničkog Ivanca. Iznimno smo ponosni na našeg jubilarca kao i ostale te buduće jubilarne darivatelje te im želimo još mnogo darivanja.

S ponosom možemo zahvaliti i pohvaliti naše darivatelje budući da smo ove godine prikupili 5242 doza dragocjene tekućine, što je 154 doza više nego prošle godine.

Hvala svima na odazivu i darovanoj krvi, te pozivamo sve dobrovoljne darivatelje i one koji to žele postati na akcije koje su na rasporedu od 15. siječnja 2024. godine.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content