Na akciji za Socijalnu samoposlugu prikupljeno više od 430 kilograma namirnica!

Na akcijama dobrovoljnog davanja krvi u studenome prikupljeno 511 doza krvi!
18/11/2017
Na skupštini u Reki podijeljena priznanja darivateljima krvi
20/11/2017

KOPRIVNICA – U subotu 18. studenog 2017. godine provedena je jedna od najuspješnijih ikad akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERONOVA! Sugrađani su i ovaj put bili široke ruke te donirali više od 430 kilograma raznih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za potrebe Socijalne samoposluge.
Akcija je provedena u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica uz pomoć volontera koji su na ulazu u trgovinu dijelili letke kojima su informirali kupce o trenutno najpotrebnijim namirnicama. Tako su naši sugrađani ovaj put najviše donirali brašno i ulje koje nam nedostaje, ali i tjesteninu, rižu, raznovrsnu i dječju hranu i higijenske potrepštine.
Sva prikupljena roba bit će podijeljena u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje se barem jednom tjedno zovu obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoj paket s hranom. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Odgovori

Skip to content