Mobilni tim koprivničkog Crvenog križa podijelio 40 paketa u Drnju i Legradu

Na akcijama dobrovoljnog darivanja krvi u svibnju darivatelji krvi dali su 403 doze krvi!
21/05/2021
Održana edukacija o komunikaciji u sklopu projekta ‘Centar za pomoć u kući Koprivnica’
27/05/2021

KOPRIVNICA- Mobilni tim Socijalne samoposluge Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Općinskim društvima Crvenog križa iz Drnja i Legrada podijelio je 40 paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama korisnicima iz navedenih općina.

Zahvaljujući donacijama koje su volonteri Crvenog križa prikupljali u trgovačkim lancima, a ljudi velikog srca donirali za korisnike Socijalne samoposluge, uz redovite podijele srijedom korisnicima iz Koprivnice ove godine Mobilni tim svaki mjesec u jednoj od okolnih općina dijeli pakete s prehranom i higijenom potrebitim korisnicima.

U suradnji s općinskim društvima Crvenog križa, Mobilni tim Socijalne samoposluge nastavit će s podjelama u općinama svaki mjesec, sukladno prikupljenim donacijama.

Hvala svima koji doprinose uspjehu akcijama prikupljanja donacija u trgovačkim centrima, a Gradsko društvo Crvenog križa nastavlja prikupljati prehrambene i higijenske proizvode za Socijalnu samoposlugu, a svoje donacije uvijek možete donijeti i u naše sjedište u Ulici braće Radić 7.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content