Marina Kovaček nova je predsjednica Općinskog društva Crvenog križa Rasinja

Učenici u Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec prikupili 216 kilograma prehrambenih namirnica i 107 komada higijenskih potrepština
23/11/2020
U Robnom centru KTC u Koprivnici prikupljeno 127 kilograma hrane i 17 komada higijenskih potrepština
24/11/2020

KOPRIVNICA – Općinsko društvo Crvenog križa Rasinja održalo je u ponedjeljak 23. studenoga izvještajno-izbornu skupštinu, iako u otežanim uvjetima zbog situacije koronavirusa COVID-19. Okupljenim članovima Crvenog križa o provedenim aktivnostima  u proteklom razdoblju izvješće podnijela je Marina Kovaček, koja je istaknula veliki doprinos članova u aktivnostima, te posebno istaknula humanost 200-tinja dobrovoljnih darivatelja krvi koji su dali više od 300 doza krvi u proteklom izvještajnom razdoblju. Zahvala za dosadašnji rad upućena je Višnjici Sesvečan, dosadašnjoj predsjednici, koja je mnogo truda i elana uložila u rad Crvenog križa u Rasinji, koji ima stoljetnu tradiciju od barunice Inkey.

Za predsjednicu Općinskog društva Crvenog križa u Rasinji izabrana je Marina Kovaček, a za zastupnicu u Skupštinu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Maja Pribeg.

Skupu se obratila Adela Sočev, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica koja je pohvalila rad društva Crvenog križa u Rasinji. Novo izabranoj predsjednici Marini Kovaček zaželjela je mnogo uspjeha u radu, kao i cijelom društvu Crvenog križa Rasinja.

Dodijeljena su priznanja za jubilarni broj darivanja krvi, a uručila ih je ravnateljica GD CK Koprivnica Adela Sočev.

Za 1. darivanja krvi priznanje je primila Ana Čičkar, za 5. darivanje krvi Biljana Coban, Leonarda Gregur, Ivana Kovačić, Dragana Osman, za 25. darivanje krvi Zdravka Manjić, a od muškaraca za 1. darivanje krvi Boris Bodin, Nikola Cetušić, Antonio Glavica, Zoran Smoljanović i Marijan Vražić, za 10. darivanje krvi Renato Hunjec, Dejan Ostojić i Ivica Pajtak, za 20. darivanje krvi Dejan Podgorelec, za 30. darivanje krvi Dejan Manjić, za 40. darivanje krvi Marko Jović. Obiteljsku zahvalnicu primila je obitelj Manjić iz Koledinca.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content