Ksenija Punčikar iz Belupa dijelila majice darivateljima

Sportskim susretima i prikupljanjem novca za Imunološki Zavod obilježen Svjetski dan darivatelja krvi
15/06/2015
Prikupljeno više od 100 kilograma namirnica za “Socijalnu košaricu”
16/06/2015

KOPRIVNICA – U povodu Svjetskog dana darivatelja krvi, koji se obilježava 14. lipnja, farmaceutska tvrtka Belupo iz Koprivnice donirala je 600 majica za darivatelje krvi koji će se ovog puta odazvati akciji dobrovoljnog davanja krvi.
Ksenija Punčikar, članica Uprave Belupa, na gradskoj akciji u sjedištu Crvenog križa Koprivnica, uručila je darivateljima majice te im zahvalila što spašavaju živote.
-Crveni križ i Belupo vežu dugogodišnje prijateljstvo i suradnja na brojnim humanitarnim i javnozdravstvenim projektima. Belupovi su djelatnici redoviti darivatelji krvi, nije stoga ni čudno da se po broju darivanja krvi na sto stanovnika Koprivnica svrstava na sam vrh rang liste u Hrvatskoj. Činit ćemo i nadalje, sve što je u našoj moći da pomažemo onima kojima je naša pomoć najpotrebnija – bolesnima i nemoćnima, potvrđujući misiju naše kompanije: Čuvajmo zdravlje zajedno. Na tom nam je putu Crveni križ vjeran prijatelj i partner – rekla je Ksenija Punčikar.
Adela Sočev, ravnateljica GD CK Koprivnica, zahvalila je tvrtki Belupo što je omogućila donaciju te je istaknula kako je po broju prikupljenih doza GD CK Koprivnica za prošlu godinu 2. u RH.
Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, u suradnji s Hrvatskim Zavodom za transfuzijsku medicinu tijekom ovog tjedna organizira akcije dobrovoljnog darivanja krvi i to u ponedjeljak i utorak u sjedištu Crvenog križa, u srijedu u Općoj bolnici Koprivnica i Hlebinama, u četvrtak u Đelekovcu i Legradu te u petak ponovno u sjedištu Crvenog križa.
S obzirom na nestašice pojedinih krvnih grupa u ljetnim mjesecima, pozivamo naše darivatelje koji su u mogućnosti, da se odazovu akcijama darivanja krvi.Podjela majica, izjava

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content