Kreće prva akcija prikupljanja hrane za budući Socijalni dućan

Ekipa podmlatka Crvenog križa iz OŠ Braće Radić plasirala se na državno natjecanje
07/04/2014
Poklonili smo odjeću i obuću učenicima Obrtničke škole
11/04/2014

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica predvidjelo je u svojim prostorima otvaranje Socijalnog dućana, namijenjenog za pomoć onima koji su u teškoj životnoj situaciji i kojima je potrebna pomoć. U budućem Socijalnom dućanu dijelit će se prehrana našim najsiromašnijim sugrađanima. S obzirom da se bliže uskrsni blagdani, a sve više naših sugrađana treba pomoć u hrani, krećemo s prvom akcijom prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština.

Grad Koprivnica napravio je popis od 100 obitelji kojima ćemo ‘Socijalne košarice’, odnosno pakete s hranom podijeliti uoči Uskrsa, a zahvaljujući dosadašnjim i budućim donacijama.

Naši volonteri će tako ove subote, 12. travnja 2014. godine, u vremenu od 9 do 13 sati, ispred KTC-a u Ulici Ivana Česmičkog 15 u Koprivnici te u Trgovačkom centru Koprivnica na Radničkoj cesti 8 prikupljati donacije. Pozivamo naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da pomognu onima koji su u potrebi, donacijom brašna, ulja, šećera, tjestenine, konzervi, dječje hrane i drugoga. Prehrambene namirnice i higijenske potrepštine mogu se donirati i u sjedištu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Zahvalni smo na svakom daru!

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content