Ekipa podmlatka Crvenog križa iz OŠ Braće Radić plasirala se na državno natjecanje

SVJETSKI DAN ZDRAVLJA – 7. travnja ‘Mali ugriz – velika prijetnja’
07/04/2014
Kreće prva akcija prikupljanja hrane za budući Socijalni dućan
09/04/2014

KOPRIVNICA – Šest ekipa mladeži i pet ekipa podmlatka Crvenog križa iz Koprivničko-križevačke županije sudjelovalo je na međužupanijskom natjecanju mladih Crvenog križa u subotu u Siraču u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Natjecalo se ukupno šest ekipa mladeži i pet ekipa podmlatka iz dviju županija, Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske.

Ekipa podmlatka iz Osnovne škole Braća Radić iz Koprivnice, osvojila je prvo mjesto u kategoriji podmlatka. Tako će učenice Elizabeta Forjan, Paula Gostović, Adela Klen, Klara Kokša, Eva Čolak i Nikolina Rukelj s mentoricom Lidijom Molnar iz OŠ Braće Radić sudjelovati na državnom natjecanju koje će se održati 10. svibnja u Novom Vinodolskom. Drugo mjesto zauzela je ekipa podmlatka GD CK Križevci, ekipa OŠ Sidonije Rubido Erdödy iz Gornje Rijeke, a treće mjesto ekipe Osnovne škole Ivan Lacković Croata iz Kalinovca.

U kategoriji mladeži ekipa Gimnazije Fran Galović iz Koprivnice osvojila je treće mjesto, iza ekipa Grubišnog polja i Daruvara. Ekipa Učeničkog doma iz Križevaca bila je petoplasirana, a ekipa đurđevačke Gimnazije dr. Ivan Kranjčev zauzela je šesto mjesto.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content