Kreativna i vesela srijeda u Klubu umirovljenika „Volonter penzioner“

Županijski interventni tim Crvenog križa sudjelovao na vježbi spašavanja na Dravi
12/10/2021
Prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu u subotu u Supernova centru
13/10/2021

KOPRIVNICA – U našem Klubu umirovljenika „Volonter penzioner“ vesela je bila kreativna radionica ove srijede, 13. listopada 2021. godine. Uz članice iz Koprivnice ovaj put ih je došlo nekoliko iz Križevaca te su se družile, razmjenjujući iskustva o ručnim radovima i različitim kreativnim tehnikama.

Gošće iz Križevaca inače se bave čipkarstvom te su donijele neke svoje radove, objasnile koje su glavne značajke čunčane čipke i pokazale kako se ona radi. Umirovljenice iz Koprivnice su pak predstavile neke svoje ručne radove te pokazale kakve su čestitke napravile na prethodnim kreativnim radionicama, koristeći se tehnikom veza koncem na kartonu.

Klub umirovljenika osnovalo je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u sklopu projekta „Volonter penzioner“. Kroz projekt se provode brojni zdravstveni, kulturno-umjetnički, rekreativni i drugi programi te organiziraju različita druženja.

Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u besplatnim programima iz projekta „Volonter penzioner“ da dođu u prostorije Kluba umirovljenika na Trgu E. Kumičića 4 (plava zgrada preko puta bolnice) radnim danom od 10 do 12 sati, a više informacija možete dobiti uvijek na broju 091-260-0066.

Projekt „Volonter penzioner“ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content