Knjižničari u gostima u Klubu umirovljenika “Volonter penzioner”

Županov prijem u povodu Dana dobrovoljnih darivatelja krvi
27/10/2021
Dobrovoljni darivatelji krvi primili Medalje Grada Koprivnica
04/11/2021

KOPRIVNICA – Najčitanije knjige u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović”, preporuke za čitanje, Mjesec hrvatske knjige i književni festival “Galovićeva jesen” bile su samo neke od tema druženja knjižničarke Zvjezdane Trgovčević s članovima Kluba umirovljenika “Volonter penzioner”. Program nazvan “Knjižničari u gostima” održan je u četvrtak, 28. listopada 2021. godine u prostorijama Kluba na Trgu E. Kumičića 4.

Koprivnički knjižničari redovito gostuju u Klubu umirovljenika, a jedna je to od brojnih i raznovrsnih aktivnosti koje organiziramo u sklopu projekta “Volonter penzioner”. Cilj projekta je aktivno starenje i cjeloživotno učenje, a član Kluba može postati svaki umirovljenik koji želi ugodno i korisno provoditi svoje slobodno vrijeme. Svi programi su besplatni. Za učlanjenje treba donijeti osobnu iskaznicu i rješenje o mirovini ili obavijest o mirovinskim primanjima. Klub umirovljenika otvoren je radnim danom od 10 do 12 sati. Za dodatne informacije nazovite 091-260-0066. Umirovljenici, pridružite nam se!

Projekt „Volonter penzioner“ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad”, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content