Juniori spasioci iz Koprivnice sudjelovali na kampu u Novom Vinodolskom

Nagradni izlet za članove podmlatka Crvenog križa iz Đelekovca
27/06/2019
Posjet Gradskom društvu Crvenog križa Zadar u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’
01/07/2019

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem, u sklopu projekta Sigurnost na vodi, provelo je tečaj junior – spasilac , a uspješno ga je prošlo 15 polaznika učenika koprivničkih osnovnih škola Braća Radić, Đuro Ester i Antun Nemčić Gostovinski.

Kao nagradu za uspješno položen tečaj Hrvatski Crveni križ  organizirao je za najbolje  polaznike tečaja  kamp Junior spasioc od 25. do 30. lipnja 2019. godine u Novom Vinodolskom.

Iz Koprivnice u kampu su sudjelovali osposobljeni juniori spasioci: Nika Dedi, Jan Sinković i Bruno Ostriž iz osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski.

Kamp je održan u organizaciji Društva Crvenog križa Primorsko – goranske županije te u suradnji sa Službom spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja HCK a pod vodstvom voditelja Ivana Uravića i volontera Crvenog križa. Na kampu je sudjelovalo više od 20 polaznika tečajeva Junior spasilac pa je to bila i prilika za nova druženja i upoznavanja. Naši predstavnici obnovili su spasilačka znanja i vještine, sudjelovali su u brojnim zanimljivim radionicama i društvenim igrama, a naravno imali su i slobodno vrijeme za kupanje.

 

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content