Još jedna informatička radionica u Klubu “Volonter penzioner”

U utorak 19. travnja 2022. započinju akcije dobrovoljnog darivanja krvi!
19/04/2022
Edukacija i druženje članova Kluba “Slatko srce” u Zadru
25/04/2022

KOPRIVNICA – Kako gledati neku TV emisiju u vrijeme i na mjestu koje sami izaberemo, bila je tema informatičke radionice koju je u našem Klubu “Volonter penzioner” u petak, 22. travnja 2022. godine vodila prof. Jelena Štimac. Okupljenim umirovljenicima je objasnila što su streaming servisi, pobrojala najpoznatije te pojasnila besplatne hrvatske servise dostupne online – HRTi, RTL play i Nova TV. Nakon uvodnog dijela umirovljenici su imali prilike isprobati kako funkcionira televizija putem interneta. Na informatičkoj radionici su i ovaj put bili volonteri srednjoškolci, koji su im pomagali oko svih problema i pitanja vezanih uz rad pametnih telefona, tableta, laptopa i računala.

Informatička radionica jedan je od brojnih i raznovrsnih programa koje GDCK Koprivnica organizira u sklopu projekta “Volonter penzioner”. Cilj projekta je aktivno starenje i cjeloživotno učenje, a svi programi su besplatni. Za učlanjenje treba donijeti osobnu iskaznicu i rješenje o mirovini ili obavijest o mirovinskim primanjima. Klub umirovljenika otvoren je radnim danom od 10 do 12 sati. Za dodatne informacije nazovite 091-260-0066.

Projekt “Volonter penzioner” je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad”, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content