Ines Kukec nova predsjednica Društva dobrovoljnih darivatelja krvi Podravke

Naši volonteri na susretu članova Nacionalnog interventnog tima
11/12/2017
Održane Skupštine Općinskih društava Crvenog križa Legrad, Sokolovac i Gola
12/12/2017

KOPRIVNICA- Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Podravka održalo je u četvrtak 7. prosinca 2017. godine izbornu Skupština. Rezultate u proteklom razdoblju prezentirala je Marija Martan, članica Odbora Društva DDK Podravka. Istakla je veliki doprinos dobrovoljnih darivatelja krvi Podravke koji su u 2016. godini dali preko 2000 doza krvi te im izrazila veliku zahvalnost, kao i svima onima koju su radili u Društvu od osnivanja 1960. godine. Posebno je zahvalila Podravci koja ima razumijevanja za organizaciju akcija, ali i za svakog darivatelja krvi te na taj način doprinijeti radu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Za novu predsjednicu Društva DDK Podravka izabrana je Ines Kukec rođena 17.10.1974. godine iz Koprivnice, zaposlena u Podravki u sektoru Vanjska trgovina, dobrovoljna darivateljica krvi (36 puta), koja je do sad pomagala u radu Društva, a za zamjenicu predsjednice izabrana je Željka Javrić. Predsjednica je zahvalila na ukazanom povjerenja i pozvala sve na daljnju suradnju i razumijevanje za ovu plemenitu aktivnost, a što je izrazila predstavljajući Program rada za naredno razdoblje.

Skupu su se obratili i gosti, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev, predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Dubravka Jaković i zamjenica predsjednika Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Ljiljana Šajatović-Ivanković.

Zahvalnice za doprinos razvoju dobrovoljnog davalaštva krvi primili su Božidar Belec, Marija Martan, Danica Martinaga –posthumno, čije priznanje je preuzeo suprug Vladimir Martinaga, Ivan Prosenjak i Josip Špehar.

Na Skupštini je 270 dobrovoljnih darivatelja krvi primilo zahvalnice za jubilarni broj davanja krvi u proteklom razdoblju.

hck
hck

Odgovori

Skip to content