Hvala građanima na rođendanskim darovima za Socijalnu samoposlugu

Tjedan Crvenog križa obilježavamo prikupljanjem donacija za Socijalnu samoposlugu
08/05/2020
HOK – Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije donirala 10.000,00 kuna koprivničkom Crvenom križu
12/05/2020

KOPRIVNICA –U povodu Tjedna Crvenog križa Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u subotu 9. svibnja 2020. godine organiziralo je i provelo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu na Zrinskom trgu u Koprivnici. Uz pomoć volontera koji su dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od naših sugrađana, prikupljeno je 30  kilograma raznih prehrambenih namirnica i 1.128,00 kuna. Akciju provodimo i u ponedjeljak 11. svibnja, te u subotu 16. svibnja 2020. godine od 9 do 13 sati, te vas pozivamo da se odazovete pozivu naših volontera i svojom donacijom omogućite rad  Socijalne samoposluge.

Donacijom prehrambenih proizvoda akciju su podržali  gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, njegova zamjenica Melita Samoborec i pročelnik Dario Jembrek, a gradonačelnik je ujedno iskoristio priliku da svim članovima i zaposlenicima Crvenog križa čestita Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca.

Najiskrenije zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ovim putem također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, to mogu učiniti do 15. svibnja 2020. u Kauflandu gdje se nalazi košara za prikupljanje donacija u sklopu akcije ‘ Vaš dar za pravu stvar’ ili donacije mogu osobno  donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content