Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica sudjeluje u manifestaciji ‘Hrvatska volontira’

Druženje članova Kluba 100 u Jagnjedovcu
20/05/2019
GD CK Koprivnica sudjelovalo u manifestaciji ‘Hrvatska volontira’
23/05/2019

KOPRIVNICA – U Socijalnoj samoposluzi Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, 22. svibnja 2019. od 11 do 12 sati održati će se podjela paketa korisnicima Socijalne samoposluge u sklopu manifestacije ‘Hrvatska volontira’.

Ujedno će se predstaviti i EU projekt kojeg provodimo pod nazivom ‘Volimo volontiranje’ kojem je jedan od ciljeva povećanje broja kvalitetnih volonterskih programa školskog volontiranja i odgoja za volontiranje te unaprijeđenje doprinosa volontiranja u provođenju reformi za društveni i gospodarski rast i demokratski razvoj.

Naglasak ovogodišnje manifestacije je povezivanje djelatnika poslovnog sektora s neprofitnim organizacijama. Sloganom ovogodišnje manifestacije ‘Volontiramo = gradimo zajednicu u kakvoj živimo’ želi se naglasiti da čineći dobro za sebe, usrećujemo i druge ljude, a ako volontiramo zajedno s kolegama kroz program tvrtke, tada nam može biti još ljepše i veselije. Svi zainteresirani za volontiranje su dobrodošli u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica te se mogu uključiti u naše volonterske aktivnosti. Manifestacija “Hrvatska volontira” održava se već devetu godinu za redom krajem svibnja, a ove godine razne volonterske aktivnosti održavaju se od 22. do 25 svibnja diljem Hrvatske.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content