Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica sudjelovalo u Sportskim igrama mladih u Koprivnici

Održana Skupština Općinskog društva Crvenog križa Peteranec
24/04/2018
U sklopu projekta Sigurnost na vodi osposobljeno je 14 juniora spasilaca
25/04/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica sudjelovalo je na sportsko-edukativnom događanju pod nazivom Turneja radosti Plazma Sportske igre mladih održanog na Zrinskom trgu 25. travnja 2018.

Djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica tom su prilikom podjelom letaka predstavili sve svoje djelatnosti te upoznali građane s aktivnostima društva. Tom prilikom predstavljen je i projekt ‘Volimo volontiranje’ financiran iz Europskog socijalnog fonda koji se provodi od rujna 2017. s ciljem osnaživanja volonterstva i razvoja kvalitetnih i održivih volonterskih programa. Osim navedenog prezentirane su i takozvane ‘pijane naočale’ koje simuliraju osjećaj alkoholiziranosti kako bi na taj način građane upozorili na negativan utjecaj alkohola i droga na organizam i motoriku.

U najzabavnijem sportskom dijelu sudjelovali su učenici osnovnih škola s područja Koprivnice, koji su se natjecali u graničaru i utrci na 60 metara, a pobjednici će prisustvovati na državnoj završnici Plazma sportskih igara mladih koja će se održati krajem lipnja.

Postavljen je i informativno – edukativni kutak za djecu i mlade velike nacionalne preventivne kampanje Zajedno više možemo – u akciji s policijom u kojoj su se provodile aktivnosti Ministarstva unutarnjih poslova.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content