Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica održalo redovnu izvještajnu Skupštinu

U Robnom centru KTC prikupljeno 153 kilograma hrane i 14 komada higijenskih potrepština
06/05/2019
Predstavnici Crvenog križa Koprivnica sudjelovali na smotri u Dardi
07/05/2019

KOPRIVNICA – U svojim prostorijama Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u ponedjeljak 6. svibnja 2019. godine održalo je redovnu izvještajnu Skupštinu. Članovi Skupštine jednoglasno su  usvojili Izvješće o radu GD CK Koprivnica za 2018. godinu, financijsko izvješće za 2018. godinu kao i izvješće o sustavu financijskog upravljanja i kontrola za proteklu godinu.

Skupštini su prisustvovali gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i Ratimir Ljubić zamjenik koprivničko- križevačkog župana, koji su u svojim obraćanjima nazočnima izrazili zadovoljstvo s dosadašnjim radom i uspješnim rezultatima aktivnosti Gradskog društva Crvenog križa.

-Slušajući ovo Izvješće koje je zaista krasno i bez greške, mogu vam samo od srca čestitati i zahvaliti na svim vašim programima i akcijama, na dobrovoljnom davalaštvu krvi koje nam je jako važno za funkcioniranje našeg zdravstvenog sustava, pučku kuhinju, socijalne programe, odličan rad sa podmlatkom što se vidi kroz razna natjecanja i uopće ne sumnjam da će tako biti i dalje. Hvala vam još jednom na svemu što činite za naše građane -, poručio je članovima GD CK Koprivnica gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Čestitam vam na odličnim rezultatima vašeg rada i hvala vam na svemu dobrome što činite kroz sve svoje aktivnosti – istaknuo je Ratimir Ljubić zamjenik Koprivničko-križevačkog župana.

Izvješće o radu Gradskog društva Crvenog križa za 2018. godinu prezentirala je ravnateljica Adela Sočev u kojem je navela  kako smo  uz redovne poslove u gradskoj kuhinji, prvoj pomoći i radu s mladima sudjelovali u niz aktivnosti koje su obilježile 2018. godinu. U  sklopu projekta ‘ Volimo volontiranje’  prikupljali smo donacije za Socijalnu samoposlugu, a u partnerstvu s GD CK Čakovec, sudjelovali smo u FEAD projektu. Darivanje krvi također je jedna od važnijih djelatnosti GD CK Koprivnica, a da smo bili uspješni u organiziranju i provođenju akcija dobrovoljnog darivanja krvi govori podatak da smo drugi  grad u Hrvatskoj po broju davanja krvi na 100 stanovnika.

Članovi Skupštine svojim su jednoglasnim usvajanjem izvješća o radu GDCK Koprivnica za 2018. godinu izrazili zadovoljstvo radom koprivničkog Crvenog križa .

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content